Utcafórumok – Magyarföld, Ramocsa, Felsőszenterzsébet, Alsószenterzsébet, Kerkafalva, Kerkakutas, Csesztreg

Az elmúlt napokban újra kistelepüléseket látogattunk meg.Sajnos az összkép ugyanaz, mint amit eddig is tapasztaltam:

A legkisebb falvak teljesen magukra lettek hagyva, gyakorlatilag az elöregedés útján járva túlléptek a huszonnegyedik órán is. Ilyenkor érződik csak igazán az elmúlt 12 év fideszes vidékfejlesztésének az elsikkasztása, hogy abból a rengeteg uniós pénzből mindössze csak átfestették a közösségi házat vagy építettek valamilyen betontömböt, illetve jóformán magánvagyonná változtak a vidéki források. A vidék meg szép ütemesen hanyatlik…

A kistelepüléseket járva érződik, hogy vannak azért változtatni és tenni akaró emberek, de olyan rendszerszintű problémákkal szembesülnek, amik után egyszerűen nem akarnak részeseivé válni a rendszernek. Ezért fontos, hogy ne csak kormányt, de rendszert is váltsunk április 3-a után!

Az egyik településen egy – most már nyugdíjas – óvónő elmondta, hogy rendkívül szégyenteljes a kormány népszavazási kezdeményezése. Hiszen az ő ideje alatt sem, illetve most sem akar senki a gyerekeknek szexuális témájú előadásokat tartani. Viszont amióta a kormány közbeszéd tárgyává tette, a kisgyerekek, illetve a szülők között is komoly konfliktusokat generált a téma, s most érződik csak igazán, hogy tulajdonképpen a Fidesz tette beszédtémává ezt az egészet.

Április 3-án ennek is véget kell vetnünk! Megvédjük a fideszes propagandától és a fideszes pedofiloktól gyermekeinket, unokáinkat!
Április 3-án nem csak kormányt választunk, hanem döntünk az országunk jövőjéről is: józan eszű, szakmai kormányzás mellett tesszük le a voksunkat vagy maradtunk a gyűlöletet szító, kapkodó, szakmaiatlan társaság mellett.
A döntés az Önök kezében van! Az alternatívát megteremtettük!

Egységben Magyarországért! 🇭🇺🇪🇺